Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ηρθε για να μείνει η εισφορά αλληλεγγύης – Παίρνει παράταση για άλλα δύο χρόνια

Ηρθε για να μείνει η εισφορά αλληλεγγύης – Παίρνει παράταση για άλλα δύο χρόνια

Η εισφορά αλληλεγγύης θα συνεχίσει να υφίσταται πέραν του αρχικού σχεδιασμού, καθώς αναμένεται να πάρει παράταση από το υπουργείο Οικονομικών, για τουλάχιστον ως το 2016.


Ξεκλειδώστε τη πόρτα του σπιτιού σας με...το smartphone



Νέο σύστημα ασφαλείας επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώσουν την πόρτα του σπιτιού τους χωρίς κλειδιά με τη χρήση «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων με λειτουργικό (αρχικά) iOS και Android.



Τρέξε στα βήματα του Δία


Στα βήματα του Δία θα τρέξουν το πρωί της Κυριακής εκατοντάδες αθλητές, αλλά και απλός κόσμος, στο βουνό του Ψηλορείτη που είναι έτοιμο...


Υπερτυχερός κέρδισε με 1 ευρώ 3 εκ. ευρώ στο Λοττο


Ένα τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (6άρια) κατά τη σημερινή διαλογή της 1397ηςκλήρωσης του ΛΟΤΤΟ που κερδίζει το ποσό των € 3.000.000.




Ηλεκτρονικό τατουάζ θα λειτουργεί ως υπολογιστής



Μετά τα κινητά και τα tablet και αφού θα περάσουμε από το στάδιο των γυαλιών και των ρολογιών που θα λειτουργούν ως υπολογιστές οι ερευνητές στη Motorola παρουσίασαν ένα ειδικό τατουάζ.

Ο Despres έφυγε από την KTM για τη Yamaha



Μια μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Yamaha, καθώς κατάφερε να κάνει δικό της τον κορυφαίο αναβάτη στην ιστορία του Ράλι Ντακάρ.


Φωτογραφίες από τη νυχτερινή ειδική διαδρομή



Η πιο θεαματική ειδική διαδρομή του φετινού ράλι Ακρόπολις ήταν η νυχτερινή, που πραγματοποιήθηκε χθες.

RUN GREECE - Ηράκλειο Κρήτης.

Η Αφίσα

Tο RUN GREECE είναι μια νέα πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ με συμμάχους-συνεργάτες την Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση στις πόλεις της Ελλάδας που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα αυτό.

Το πιο λεπτό notebook με πάχος 16,8 χιλιοστά



Η εταιρεία ηλεκτρονικών παιχνιδιών και λογισμικού Razer ανακοίνωσε την κυκλοφορία του λεπτότερου notebook της αγοράς με πάχος μόλις 16,8 χιλιοστά και βάρος 1,87 κιλά.

Διαμαρτυρία για ενδεχόμενο κλείσιμο της βιβλιοθήκης Λιβαδειάς


Με δυσάρεστη έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα μέσα ενημέρωσης ότι η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ περιλαμβάνεται σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου στους  υπό κατάργηση ή συγχώνευση φορείς!

Τσόπερ με κινητήρα αεροπλάνου



Η ιστορία δεν αναφέρει το παραμικρό για σχέση του περίφημου γερμανού πιλότου με το προσωνύμιο «Κόκκινος Βαρώνος» με τη μοτοσυκλέτα. 



Τέλος στα προϊόντα PC Tools από τη Symantec



Σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, ηSymantec έχει σταματήσει την πώληση των προϊόντων ασφάλειας, PC Tools.

Η ομάδα της Honda-HRC για το Dakar Rally 2014

Η ομάδα της Honda-HRC για το Dakar Rally 2014

Πέντε αναβάτες θα αποτελέσουν τη σύνθεση της αγωνιστικής ομάδος της Honda HRC και θα οδηγήσουν τη CRF450 Rally στο Dakar Rally 2014.


«Ζούμε ιστορικές στιγμές στην Κρήτη»



Για τις μεγάλες στιγμές που ζει το ποδόσφαιρο στην Κρήτη μιλάει ο πρόεδρος του ΑΟ Χανιά Νίκος Λαγουμιτζής.


Καλό μήνα με συννεφιά και βροχές



Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στην Πελοπόννησο και τα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας, περιμένουμε το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013.



Τον σκότωσε την ώρα που τους έδινε τα χρήματα




Νεκρός έπεσε από τα πυρά αδίστακτου ληστή ο 63χρονος ιδιοκτήτης 
βενζινάδικου...


'Ερχονται οι κβαντικές τηλεοράσεις



Οι νέες τηλεοράσεις θα είναι πιο φωτεινές και με ρεαλιστικότερη απόδοση χρωμάτων από οποιαδήποτε τηλεόραση έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα.



Ρεπορτερ τρακάρει την ώρα της εκπομπής και συνεχίζει κανονικά! [Video]



















Απίστευτη η ψυχραιμία του ρεπόρτερ αφού συνέχισε την παρουσίαση κανονικά... δείτε το βίντεο...

H Google σας βοηθά για να βρείτε ασφαλέστερα passwords


Σε μια ύστατη προσπάθεια να πείσει τους χρήστες του Διαδικτύου να θέτουν ισχυρά passwors αλλά και να τους βοηθήσει να το κάνουν η Google...

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

48χρονος εισέπραττε για πέντε χρόνια τη σύνταξη του πεθαμένου πατέρα του



Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντόπισε ακόμα μία υπόθεση παράνομης είσπραξης σύνταξης από το ΙΚΑ.


"Η Ελλάδα χάνει τα καλύτερα ταλέντα της"

Η Ελλάδα χάνει τα καλύτερα ταλέντα της

Στη διαπίστωση ότι «η Ελλάδα χάνει σήμερα τα καλύτερα ταλέντα της», καταλήγει άρθρο της μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακής εφημερίδας «Κλάινε Τσάιτουνγκ», αναφερόμενο στην ανεργία που πλήττει τους νέους σε...


Ακούστε το τραγούδι του Μ. Κονταρού που έγραψε ο Νίκος Καρβέλας


"Αυτό που είναι να γίνει θα γίνει" είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του αγαπητού καλλιτέχνη Μ. Κονταρού σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα.

Ποινή φυλάκισης 3 ετών σε αντιδήμαρχο για θάνατο μοτοσικλετιστή από λακκούβα


Σε φυλάκιση τριών ετών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ο πρώην αντιδήμαρχος Δημοτικών Έργων και Οδοποιίας του δήμου Θεσσαλονίκης Βαγγέλη Δημητρίου, καθώς κρίθηκε ένοχος για θανατηφόρο τροχαίο...


Στα τέλη Ιουνίου οι λογαριασμοί της ΔΕΗ με το χαράτσι του 2013


Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, θα ξεκινήσει η έκδοση λογαριασμών που θα περιλαμβάνουν το χαράτασι (Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων) για το 2013, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΗ την Παρασκευή.

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο



Το Σάββατο αναμένονται τοπικές βροχές στα δυτικά που τη νύχτα θα ενταθούν. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.





Κολοσσοί «χτυπούν» τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας



Μπόμπολας, Κοπελούζος, Άβαξ,Vinci ,Fraport AG κα.- Στην πρώτη ομάδα ανήκουν τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Χανίων, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Ακτίου, Καβάλας



Μία νίκη μακριά από τους τελικούς ο ΠΑΟ



Επίδειξη ισχύος έκανε ο Παναθηναϊκός στον δεύτερο αγώνα του κόντρα στον Πανιώνιο, για την ημιτελική φάση της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.




Mέρα κατά του καπνίσματος


Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Μαΐου, με απόφαση που... πήρε το 1988 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, για να μας υπενθυμίζει τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος...



Αυλαία σήμερα στις πανελλαδικές με Αρχές Οικονομικής Θεωρίας


Πέφτει σήμερα η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων για τους περισσότερους υποψήφιους των ημερήσιων και... 


Απαραίτητη η καθημερινή κατανάλωση φρούτων


Πολλοί είναι αυτοί που αγνοούν την τεράστια σημασία και επιρροή που έχουν τα φρούτα στην υγεία μας. Τα φρούτα είναι πλούσια...


Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Συνάντηση φορέων με την διοικητή του ΟΑΕΕ


Αντιπροσωπεία από φορείς της Στερεάς Ελλάδος, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε Θήβας, κ. Χρήστος Χαρατσής, πραγματοποίησε συνάντηση σήμερα 30 Μαΐου 2013 με την διοικητή του Ο.Α.Ε.Ε κυρία Γεωργία Κωτίδου.

Βγάλτε τη χοληστερίνη νοκ-άουτ


Eνας από τους παράγοντες που ενισχύουν την πιθανότητα καρδιοπάθειας είναι τα υψηλά επίπεδα χοληστερίνης. Για να µειωθούν θα πρέπει...


Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος που είναι αύριο 31 Μαΐου βρίσκει για άλλη μια χρονιά τους Έλληνες να καπνίζουν περισσότερο από κάθε λαό της Ευρώπης. Οι ειδικοί προειδοποιούν..

Τουλάχιστον μια ώρα την ημέρα περνάμε πάνω από τα «έξυπνα» κινητά μας

Τουλάχιστον μια ώρα την ημέρα περνάμε πάνω από τα «έξυπνα» κινητά μας

Πάνω από 58 λεπτά της ώρας αφιερώνει ο μέσος χρήστης «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων στη συσκευή του, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική πύλη του CNN.


Αυτά είναι τα συχνότερα ελληνικά ονόματα και η σημασία τους [εικόνα]

Αυτά είναι τα συχνότερα ελληνικά ονόματα και η σημασία τους [εικόνα]

Λίγο ή πολύ όλοι γνωρίζουμε πια είναι τα συνηθέστερα ονόματα με τα οποία βαπτίζουν οι Ελληνες γονείς τα παιδιά τους και εν συνεχεία αναπαράγονται στο...
 


Σπείρα απατεώνων πουλούσε... μαϊμού ανεμογεννήτριες.(video)


Εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας εξαπατούσαν συστηματικά πολίτες, εκμεταλλευόμενα το ενδιαφέρον τους για επενδύσεις σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.



Σε 49,4 εκατ. ευρώ διαμορφωθηκαν τα καθαρά κέρδη της ΔΕΗ



Σε 49,4 εκατ. ευρώ διαμορφωθηκαν τα καθαρά κέρδη της ΔΕΗστο πρώτο τριμηνο του έτους σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν απόψε, έναντι ζημιών 1,4 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Εκτός ελέγχου η ανεργία


Εξαιρετικά δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις που γίνονται αναφορικά με την πορεία της ανεργίας στηνΕλλάδα, την επόμενη μέρα των ανακοινώσεων της Τράπεζας της Ελλάδας, μέσω... 


Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική!



Η παρουσία της ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής , σε συνδυασμό με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών, αλλάζει τον χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου.




Κατάργηση των χρεώσεων roaming στην ΕΕ προτείνει η Επιτροπή



Μιλώντας στην Ευρωβουλή η Επίτροπος για την Ψηφιακή Ατζέντα είπε ότι θέλει οι Ευρωπαίοι να μπορούν να δουν τι κάνει η ΕΕ για αυτούς ενόψει των Ευρωεκλογών 22-25 Μαΐου του 2014.


Έξυπνα κινητά: Σε επαφή, μια ώρα ημερησίως




Κάθε άνθρωπος «ξοδεύει» μια ώρα την ημέρα στο «έξυπνο» κινητό του τηλέφωνο, σύμφωνα με μελέτη αμερικανών ερευνητών. Με το iPhone προτιμούν να γράφουν μηνύματα και τραβούν φωτογραφίες και με λογισμικό Android να μιλούν και περιηγούνται στο διαδίκτυο.



To deal ΔΕΗ - Κοπελούζου και οι αντιδράσεις


Αποσύρθηκε τελικά από την ατζέντα του ΔΣ της ΔΕΗ το μνημόνιο συνεργασίας με τον Κοπελούζο για το δίκτυο καταστημάτων.

«Τον κυνήγησα με το κουζινομάχαιρο»!



Ηρακλειώτης περιγράφει λεπτό - λεπτό στο Cretalive πως έδιωξε τους διαρρήκτες...


Κρητική εταιρία πρωτοπορεί: Κατασκεύασε εξομοιωτή ελικοπτέρου [video]


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο λιμάνι της Σούδας η δοκιμή του εξομοιωτή ελικοπτέρου που κατασκεύασε για λογαριασμό της νορβηγικής εταιρείας Evacsim S.A. η Εργαλειοτεχνική Κρήτης που εδρεύει στα Χανιά.


Μειώνεται το παράβολο για την ανανέωση του διπλώματος οδήγησης



Στο ΦΕΚ 120/Α/13 δημοσιεύθηκε την 29/5/2013 ο Αρ. 4155 Νόμος όπου με τα άρθρα 49-54 τροποποιεί τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τραυμάτισαν απεργό στη ΦΑΓΕ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τραυμάτισαν απεργό στη ΦΑΓΕ

Αναστάτωση επικρατεί στην επιχείρηση της ΦΑΓΕ, μετά την απόφαση της εργοδοσίας να καθιερώσει 4ήμερα εργασίας και την απόφαση των εργαζομένων να προχωρήσουν σε απεργιακή κινητοποίηση.




Επεισόδια και τραυματισμοί χθες στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου

Επεισόδια και τραυματισμοί χθες στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου

Τα ΜΑΤ βρήκαν μπροστά τους χθες στο Ειρηνοδικείο τα μέλη του Κινήματος Λαϊκή Στάση Πληρωμών στο καθιερωμένο τους Ραντεβού για την αποτροπή των πλειστηριασμών.



Απολύσεις σε δημοτικές επιχειρήσεις, ΙΚΑ και ΟΑΕΔ – Συγχωνεύσεις φέρνουν εκτός δημοσίου χιλιάδες υπαλλήλους



- Μετατρέπουν τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου σε Ιδιωτικού Δικαίου για να απολύουν υπαλλήλους πιο εύκολα
- 38.000 υπάλληλοι σε 66 Ταμεία και φορείς κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς θέση εργασίας
- 384 φορείς των Δήμων καταργούνται και οι 16.241 υπάλληλοι βγαίνουν σε διαθεσιμότητα
- Σαρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο φέρνουν απολύσεις σε όλους τους φορείς


Παγίδα για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ στη φορολογική δήλωση



Χιλιάδες φορολογούμενοι κρύφτηκαν πίσω από λάθος όνομα στην παροχή ρεύματος και δεν πλήρωσαν το χαράτσι μέσω ΔΕΗ. Σε αυτό μπαίνει τέλος με το...


Τετάρτη 29 Μαΐου 2013