Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Έπιασε τον κλέφτη του αυτοκινήτου του 2 χρόνια μετά μέσω Facebook

Επιασε τον κλέφτη του αυτοκινήτου του 2 χρόνια μετά μέσω Facebook

Ένας 20χρονος Λαμιώτης συνελήφθη όταν επιχείρησε να πουλήσει ανταλλακτικά από αυτοκίνητο που είχε κλαπεί δυο χρόνια πριν στον ίδιο τον ιδιοκτήτη.




Εξαήμερο με κρητικά προϊόντα στο Σύνταγμα





Για ένα εξαήμερο, από 16 έως 21 Φεβρουαρίου, στην μεγάλη αίθουσα του Μετρό Συντάγματος, τα κρητικά παραδοσιακά προϊόντα θα έχουν την τιμητική τους.





Πρώτα ο ΟΦΗ και μετά ο Ολυμπιακός



Ο Λουκ Στιλ επεσήμανε ότι όλη η προσοχή των παικτών του Παναθηναϊκού είναι στραμμένη στο ματς με τον ΟΦΗ και όχι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό της επόμενης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.


Αφιέρωμα της Google στους ερωτευμένους

Αφιέρωμα της Google στους ερωτευμένους – ΦΩΤΟ


Τα νέα doodle της Google είναι αφιερωμένα στους ερωτευμένους. Με μία σειρά από χαριτωμένα doodle θέλησε η Google να υποδεχθεί τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.


Η ιστορία του Αγίου Βαλεντίνου



Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους. Στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζει ο έρωτας!




Αθλητικές μεταδόσεις στην TV



Σάββατο 14/2



Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Κι όμως το Άγιο Όρος απέκτησε δικό του app: Γιορτές και νηστείες με ένα κλικ

Κι όμως το Αγιο Ορος απέκτησε δικό του app: Γιορτές και νηστείες με ένα κλικ

Ημερομηνίες εορτών, πληροφορίες για μοναστήρια, ακόμη κι υπενθύμιση για τις νηστείες, παρέχονται δωρεάν σε μοναχούς και κοσμικούς επισκέπτες μέσω της εφαρμογής smartphone.



Από περίπατος... θρίλερ το ματς του ΠΑΟ με τον Ερυθρό Αστέρα

Από περίπατος... θρίλερ το ματς του ΠΑΟ με τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ και με την 5η νίκη του στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας «έπιασε» τη Μακάμπι στη 2η θέση του 5ου ομίλου, έχοντας...



«Σερφάρουμε με ασφάλεια»: Το τηλεοπτικό σποτ που πρέπει να δουν όλα τα παιδιά



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Συνέδριο σε θέματα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, που διοργανώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τη συμμετοχή 850 μαθητών…

Με... τελετή κατέβασε η ΓΕΝΟΠ το πανό για τη «μικρή ΔΕΗ»



Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, στο Κεντρικό Κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, καθώς παρουσία...


Ποια πρόστιμα μειώνονται για τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας



Στο Διεθνές Τεχνικό Συνέδριο «Current Advances in Road Infrastructure Safety Equipment» που πραγματοποιείται στην Αθήνα ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης ανακοίνωσε πως...

Ορίστηκε το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός



Δεν άργησε η ΕΟΚ να ορίσει τον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, μετά τη δικαίωση του τριφυλλιού από το ΑΣΕΑΔ που έφερε την οριστική (και τελεσίδικη) πρόκρισή του στην τετράδα του Κυπέλλου.

Εθελοντική αιμοδοσία Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Θήβας



  Την Κυριακή  15 Φεβρουαρίου 2015 , από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 2.00 το  μεσημέρι...



Δεν θα γίνει All Star Game!

Δεν θα γίνει All Star Game!

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως την φετινή σεζόν δεν θα διεξαχθεί το All Star Game λόγω του βεβαρημένου αγωνιστικού προγράμματος.


Δικαίωση Παναθηναϊκού! Προκρίνεται στον ημιτελικό του μπάσκετ

Δικαίωση Παναθηναϊκού! Προκρίνεται στον ημιτελικό του μπάσκετ

Δεκτή την προσφυγή του Παναθηναϊκού έκανε το ΑΣΕΑΔ που ακύρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού... 


Είχε γεννήσει 9 μικρά ο καρχαρίας πριν πεθάνει

Είχε γεννήσει 9 μικρά ο καρχαρίας πριν πεθάνει

Έναν απρόσμενο επισκέπτη εντόπισαν στην παραλία Ψάθα στο Αλεποχώρι τρεις 18χρονοι.


Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα του μπάσκετ ξεχωρίζει στο αποψινό τηλεοπτικό μενού.


Παρασκευή και 13…Ε και;

Παρασκευή και 13…Ε και;

Δεισιδαιμονία η πρόληψη που απαντάται στις αγγλόφωνες χώρες. Διαδόθηκε τον 19ο αιώνα και πέρασε και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, μέσω της ταινίας τρόμου «Παρασκευή και 13» (1980). 




Οι "μασκαράδες" που ... τρέλαναν την ΕΛ.ΑΣ.!



Στοίχημα αποτελεί για τις Αρχές ο εντοπισμός των τριών ενόπλων, οι οποίοι έκαναν άνω-κάτω χθες το βράδυ το Ηράκλειο με το «ρεσιτάλ» ληστειών. 




Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ο Βλάχικος Γάμος της Θήβας

vlachikos-gamos1.jpg

Ένα κατάλοιπο της πανάρχαιης Διονυσιακής λατρείας. Ένα από τα γραφικότερα λαϊκά έθιμα της Βοιωτίας είναι ο Βλάχικος γάμος της Θήβας που γίνεται την Καθαρή Δευτέρα και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών. Ο «Βλάχικος γάμος» είναι...



«Μεγάλη μου τιμή»



Την πρώτη του δήλωση ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος έκανε ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο 70χρονος τεχνικός ευχαρίστησε την ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, που τον επέλεξε και τόνισε ότι πιστεύει στους παίκτες του.



«Δείξατε τι ομάδα έχουμε»



Όπως είναι λογικό η παρουσία της ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, που συνοδεύτηκε με το 1-1 στο Φάληρο, έχει φέρει ευφορία στο κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο». Ο Τραϊανός Δέλλας απένειμε τα εύσημα…




Ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων για τη λειτουργία των σχολείων την Παρασκευή 13/2



Λόγω των χιονοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν, ο Δήμος Θηβαίων σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων για την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, καθορίζει τα ακόλουθα:


Εγκρίθηκε η πρόσληψη του Σέρχιο Μαρκαριάν!

ΕΠΟ: Εγκρίθηκε η πρόσληψη του Σέρχιο Μαρκαριάν!

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν θα είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, καθώς η πρόσληψή του εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.



«Πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς»

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας.



Φωτογραφίες από τις διαδηλώσεις υπέρ της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο

Φωτογραφίες από τις διαδηλώσεις υπέρ της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο

Στους δρόμους βγήκαν χθες χιλιάδες πολίτες σε ολόκληρο τον πλανήτη για να ενώσουν τις φωνές τους με τους Έλληνες, που κατέκλυσαν...


Το έθιμο της Τσικνοπέμπτης

Το έθιμο της Τσικνοπέμπτης

Η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου (Κρεατινής) ονομάζεται Τσικνοπέμπτη ή Τσικνοπέφτη, επειδή την ημέρα αυτή όλα τα σπίτια...


Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Ο εκτός έδρας αγώνας του Ολυμπιακού με τη Νίζνι για την Ευρωλίγκα του μπάσκετ, αλλά και η αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, ξεχωρίζουν στο αποψινό τηλεοπτικό μενού.



Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

Κανονικά διεξάγονται από χθες το βράδυ τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και την εξασθένηση των ανέμων.



Σφοδρή χιονοθύελλα στην δυτική Κρήτη - Κεραυνός "χτύπησε" αεροσκάφος!

Σφοδρή χιονοθύελλα στην δυτική Κρήτη - Κεραυνός

Σφοδρή χιονοθύελλα πλήττει τις ορεινές περιοχές των Χανίων, από τις 7 το πρωί. 


Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Έρευνα σοκ. Μία στις 5 αυτοκτονίες "σχετίζεται" με την ανεργία



Η ανεργία σκοτώνει, οδηγώντας τους ανθρώπους στην αυτοκτονία, ακόμη και σε χώρες ή σε περιόδους που δεν υπάρχει κρίση και ύφεση. Αυτό είναι το ζοφερό συμπέρασμα μίας νέας μεγάλης διεθνούς επιστημονικής έρευνας, σύμφωνα...


Ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων για τη λειτουργία των σχολείων την Πέμπτη 12/2



Λόγω των χιονοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν, ο Δήμος Θηβαίων σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων...


«Όχι» στις μεταγραφές στον ΟΦΗ

«Όχι» στις μεταγραφές στον ΟΦΗ

Οι παίκτες που έχει αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν θα είναι στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου και για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τη SKODA Ξάνθη.



Εκτός κανόνων Ε.Ε. οι εξαγγελίες Λαφαζάνη για την αγορά ενέργειας

Η ΔΕΗ μπορεί μέσα από ένα σχέδιο ανασυγκρότησης να μειώσει από 20% έως 40% το κόστος παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, τόνισε ο κ. Λαφαζάνης, ενώ άμεσα θα προχωρήσει η προεκλογική δέσμευση για δωρεάν ρεύμα (300 κιλοβατώρες τον μήνα) σε 300.000 νοικοκυριά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Κομβικές παρεμβάσεις στο ευρύ παραγωγικό χαρτοφυλάκιο που εποπτεύει από τον πρωτογενή τομέα μέχρι τη μεταποίηση, το περιβάλλον και την ενέργεια, οι οποίες...




Κυκλάδες: Το βίντεο που κόβει την ανάσα - Κύματα σκεπάζουν ρυμουλκό μεταξύ Τήνου και Μυκόνου!

Κυκλάδες: Το βίντεο που κόβει την ανάσα - Κύματα σκεπάζουν ρυμουλκό μεταξύ Τήνου και Μυκόνου!

Ο καπετάνιος βρέθηκε αντιμέτωπος με ανέμους που έφταναν τα 10 μποφόρ - Οι εικόνες στο βίντεο που θα δείτε, κάνουν το γύρο των social media...



Έπιασαν δουλειά τα εκχιονιστικά μηχανήματα

Έπιασαν δουλειά τα εκχιονιστικά μηχανήματα

Στο "φουλ" δουλεύουν, από νωρίς το πρωί, εκχιονιστικά μηχανήματα, προκειμένου να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους, όπου υπάρχει πρόβλημα στην Κρήτη. Μπορεί, από χθες το...


«Κρας τεστ» στο Φάληρο για την ΑΕΚ



Τις πιθανότητες για πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να εξαντλήσει η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».


Αναπροσαρμόζει τα πλάνα του ο Αναστασίου



Μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός έχει έναν αγώνα την εβδομάδα, οπότε ο Γιάννης Αναστασίου δεν χρειάζεται να προχωράει σε ροτιέισον όσο το προηγούμενο διάστημα.



Πού δεν εκτελούνται δρομολόγια των πλοίων εξαιτίας της κακοκαιρίας



Στο Αιγαίο εξακολουθούν να πνέουν ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 9 με 10 μποφόρ, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων, από το λιμάνι του…



Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων για τη λειτουργία των σχολείων την Τετάρτη 11/2



Λόγω των χιονοπτώσεων καθώς και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν, ο Δήμος Θηβαίων καθορίζει τα ακόλουθα:


Ανοιχτή κρατιέται η Εθνική οδός. Δοκιμάζεται και πάλι η Βοιωτία (video)





Δοκιμάζεται η Βοιωτία και στο νέο κύμα κακοκαιρίας με τα φαινόμενα να είναι εντονότερα στην περιοχή της Θήβας.


Ο Άγιος Χαράλαμπος ο Ιερομάρτυρας ο Θαυματουργός εορτάζει στις 10 Φεβρουαρίου





Ο ιερεύς της Μαγνησίας
Ο Άγιος Χαράλαμπος ο Ιερομάρτυρας και θαυματουργός, γεννήθηκε στην Μαγνησία το 90 μ.Χ. περίπου και μαρτύρησε στα χρόνια των μεγάλων διωγμών της Χριστιανοσύνης. 


Κλειστό το Δημοτικό Ωδείο σήμερα 10 Φεβρουαρίου λόγω χιονοπτώσεων



Λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών η ΔΗ.Κ.Ε.Θ ανακοινώνει ότι το Δημοτικό Ωδείο θα μείνει κλειστό σήμερα Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015.


Στο ίντερνετ από τα 7 τους τα παιδιά

Στο ίντερνετ από τα 7 τους τα παιδιά

Σε... προέκταση των δακτύλων τους έχει αναδειχθεί το πληκτρολόγιο για τα παιδιά καθώς πάνω από τρεις στους πέντε ανηλίκους μεταξύ 7 έως 12 ετών χρησιμοποιούν καθημερινά ηλεκτρονικό υπολογιστή και ίντερνετ, ενώ σχεδόν όλα τα παιδιά χρησιμοποιούν σε εβδομαδιαία βάση κομπιούτερ.





Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Κλειστά την Τρίτη 10/2 όλα τα σχολεία του Δήμου Θηβαίων λόγω χιονοπτώσεων


Λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί, η οποία σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα συνεχισθεί καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας 9/2 προς Τρίτη 10/2/2015...


Απόκριες στο Δήμο Θηβαίων




Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τις Απόκριες στο Δήμο Θηβαίων με Βλάχικο Γάμο, Γιορτή της Φασολάδας, Κιθαιρώνεια, Γαϊτανάκι και Κούλουμα!!!!


ΑΔΜΗΕ: Πως εξελίσσεται το έργο για τη διασύνδεση Εύβοιας – Ν. Μάκρης



Πληροφορίες αναφορικά με την πρόοδο των εργασιών του Έργου «Σύνδεση Ν. Μάκρη – Πολυπόταμος και Δίκτυο Υψηλής Τάσης Ν. Εύβοιας» δημοσίευσε σήμερα ο ΑΔΜΗΕ.


Έρχεται το νέο χαρτονόμισμα των 20€ - Δείτε τα «μυστικά» του

Έρχεται το νέο χαρτονόμισμα των 20€ - Δείτε τα «μυστικά» του

Στις 24 Φεβρουαρίου 2015 θα παρουσιάσει επισήμως ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, το νέο τραπεζογραμμάτιο των 20 ευρώ της σειράς...


Σημαντική επιδείνωση του καιρού με ισχυρές χιονοπτώσεις



Σημαντική επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός τη Δευτέρα 09/02 λόγω της εισβολής αρκτικών αερίων μαζών προς τη χώρας μας...


Νιόπλιας ο «εκλεκτός» για τον πάγκο του Ατρόμητου



Ο Νίκος Νιόπλιας είναι τελικά ο «εκλεκτός» του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργου Σπανού, για να καλύψει τη θέση στον πάγκο της ομάδας, που χηρεύει μετά το διαζύγιο με τον Ρικάρντο Σα Πίντο.