Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Η Στεφανίδη σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Στεφανίδη σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Μπορεί να είχε εννοηθεί ότι ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας θα ήταν ο σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στην τελετή λήξης των Αγώνων, αλλά το χθεσινό χρυσό μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη άλλαξε τα δεδομένα.


Οι άνθρωποι της ελληνικής αποστολής μη θέλοντας να πάρουν κάποια απόφαση που ίσως θα μπορούσε να δυσαρεστήσει κάποιον από τους δυο αθλητές αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν κλήρωση μεταξύ των δύο χρυσών Ολυμπιονικών μας, Στεφανίδη και Πετρούνια (εφόσον η Άννα Κορακάκη έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα). Σε αυτή βγήκε το όνομα της Κατερίνας Στεφανίδη η οποία τελικά και θα είναι εκείνη που θα κρατήσει την σημαία της χώρας μας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Aγώνων του Ρίο.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, αύριο Κυριακή 21 Αυγούστου, θα είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.

Η επιλογή προέκυψε έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Κατερίνας Στεφανίδη και του χρυσού Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια, στο αρχηγείο της ελληνικής αποστολής, παρουσία μελών του αρχηγείου.»




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου