Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Μεταγραφική βόμβα με Μαρίν στον Ολυμπιακό

Μεταγραφική βόμβα με Μαρίν στον Ολυμπιακό

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Μάρκο Μαρίν!


Όπως πρώτος μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τον Γερμανό εξτρέμ, ο οποίος ετοιμάζεται να πιάσει λιμάνι και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο 27χρονος άσος, με πλούσιο βιογραφικό σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, άρεσε εξ αρχής στον Πάουλο Μπέντο και ήταν αυτός που έδωσε τελικώς το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η μεταγραφή. Ουσιαστικά, ο παίκτης είναι μια… ανάσα από την μεταγραφή του στην Ελλάδα και άμεσα αναμένονται ανακοινώσεις!

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται στα άκρα, σε μια θέση που «πονούσαν» οι ερυθρόλευκοι, ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκλάντμπαχ, προτού πάρει μεταγραφή το 2009 στη Βέρντερ Βρέμης, όπου έπαιξε για τρία χρόνια κι «έφτιαξε» το όνομά του. Οι εμφανίσεις του εκεί, έφεραν το καλοκαίρι του 2012 την μεταγραφή στην Τσέλσι και μάλιστα στην πρώτη του χρονιά κατέκτησε το Europa League.

Τα πράγματα δεν κύλησαν καλά στο Λονδίνο, ο Μαρίν δεν «κόλλησε» στους μπλε κι έκτοτε ξεκίνησαν κατά σειρά δανεισμοί σε Σεβίλλη (κατέκτησε το Europa League το 2014), Φιορεντίνα, Άντερλεχτ και πέρσι Τραμπζονσπόρ. Τα δικαιώματά του ανήκουν στην Τσέλσι και φημολογείται πως θα έρθει στον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού, δίχως όμως να 'ναι σαφές αυτό ακόμα.

Είναι 16 φορές διεθνής με την εθνική του και πέρσι στην Τουρκία είχε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας και δύο γκολ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, που μπορεί να προσφέρει πολλά από τα «φτερά» (παίζει και σαν δεκάρι αν χρειαστεί), αλλά είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια η καριέρα του δεν είχε την πορεία που πολλοί περίμεναν. Εκεί «πατάει» ο Ολυμπιακός για να πυροδοτήσει τη συγκεκριμένη μεταγραφική βόμβα, ελπίζοντας πως στην Ελλάδα (άλλωστε μιλάμε για άλλο επίπεδο σε σχέση με Τσέλσι και Πρέμιερ Λιγκ για παράδειγμα) μπορεί να βρει ξανά τον καλό του εαυτό και να κάνει… παπάδες.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου