Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Κινδυνεύει να χάσει Ολυμπιακό λόγω τιμωρίας ο Μπεργκ

Κινδυνεύει να χάσει Ολυμπιακό λόγω τιμωρίας ο Μπεργκ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε καταγγελία εις βάρος του Μάρκους Μπεργκ με αφορμή το συμβάν με τον Καρανίκα και ο Σουηδός κινδυνεύει να χάσει λόγω τιμωρίας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό


Το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό κινδυνεύει να χάσει ο Μάρκους Μπεργκ, όπως αναφέρεται στη «Live Sport»!

Οι «πράσινοι» έκαναν καταγγελία για το εκτός φάσης χτύπημα του Νίκου Καρανίκα στον Σουηδό στο ματς με τον ΠΑΣ και ο παίκτης των Ηπειρωτών τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές. Ωστόσο, η υπόθεση θα έχει και συνέχεια, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο και ο Γιώργος Χριστοβασίλης αναφέρει ότι υπήρξε χτύπημα εκτός φάσης και από τον φορ του «τριφυλλιού».

Αν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κώστας Σιμιτζόγλου ασκήσει πειθαρχική δίωξη τότε θα υπάρξει τιμωρία δύο ή τριών αγωνιστικών. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ξάνθη το Σάββατο και από εκεί και πέρα παίζει με τον Αστέρα εκτός έδρας για το Κύπελλο και στη συνέχεια εντός με τη Βέροια, εκτός με τον Ηρακλή και εντός με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Η δικηγόρος του ΠΑΣ, Χρύσα Σεβαστοπούλου ζήτησε να αναβληθεί η υπόθεση του Καρανίκα ώστε να εκδικαστεί μαζί με αυτήν του Μπεργκ. «Μα, μπορεί να μην ασκηθεί δίωξη κατά τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού», της απάντησε ο δικαστής, ο οποίος αποφάσισε ποινή τριών αγωνιστικών για τον Καρανίκα.

Από τον Παναθηναϊκό θα ζητήσουν από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να εξετάσει άμεσα την υπόθεση ώστε εφόσον υπάρξει πειθαρχική δίωξη του Μπεργκ, αυτή να εκδικαστεί Δευτέρα ή Τρίτη και σε πιθανή τιμωρία να εκτίσει μία αγωνιστική και στο Κύπελλο (με τον Αστέρα). Πάντως, ο αθλητικός δικαστής συνεδριάζει την Πέμπτη συνήθως.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου