Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό για τα διαβατήρια με δικαστική απόφαση



Τη δυνατότητα στα ΕΛΤΑ να συμμετάσχουν στη διαγωνιστική διαδικασία για τα διαβατήρια δίνει δικαστική απόφαση μετά από ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κατατεθεί και αφορούσαν τη διακίνησή τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των ΕΛΤΑ η 41/2017/20.02.2017 δικαστική απόφαση επί ασφαλιστικών μέτρων διατάσσει τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας για τα διαβατήρια και δίνει τη δυνατότητα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία να συμμετέχουν σε αυτήν.

«Η θετική αυτή εξέλιξη έρχεται σε μία εποχή που τα Ελληνικά Ταχυδρομεία πλήττονται από κύκλους που επιθυμούν την απαξίωσή τους» αναφέρεται. «Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εξακολουθούν να διαδραματίζουν σπουδαίο κοινωνικό ρόλο και κινούνται με στόχο την ανάπτυξη της εταιρείας, την αποτελεσματική επαφή με τον πελάτη και την επιχειρησιακή στρατηγική που γεφυρώνει το παρόν με το μέλλον» σημειώνεται.

Σχολιάζοντας «σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για προβλήματα με τον μέτοχο του 10%» τα ΕΛΤΑ στην ανακοίνωση σημειώνουν ότι «η συνεργασία με τη Εurobnk είναι άριστη και συνεχίζεται με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης»
.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου