Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Στην τελική ευθεία η εισαγωγή της «ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών» στο Χρηματιστήριο Αθηνών



Την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «Ανώνυμη Εταιρεία ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών», για την εισαγωγή στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών...



του συνόλου των 232.000.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας, αποφάσισε το δ.σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς τη Δευτέρα.



Επίσης, η διοικούσα επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών αποδέχθηκε την αίτηση της εταιρείας «Ανώνυμη Εταιρεία ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών», για την εισαγωγή των μετοχών της στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, υπό τη διαλυτική αίρεση ολοκλήρωσης της εταιρικής πράξης της εταιρείας Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (μείωση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ και επιστροφή σε είδος στους μετόχους της, των μετοχών της νεοσύστατης εταιρίας Ανώνυμη Εταιρεία ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών, κατά την αναλογία συμμετοχής τους στο μετοχικό κεφάλαιο της ΔΕΗ).

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου εκπρόσωποι του ΑΔΜΗΕ θα «χτυπήσουν» το καμπανάκι λήξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενω την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας στο Χ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου