Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

«Πράσινο γλέντι» στο ΟΑΚΑ



Πρωτοφανής ήταν ο ξεσηκωμός των οπαδών του Παναθηναϊκού με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου της Α1 με τη νίκη επί του Ολυμπιακού μέσα στο ΣΕΦ.


Περίπου 20.000 φίλοι των «πρασίνων» συγκεντρώθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων προκειμένου να γιορτάσουν με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος.

Με το που τελείωσε το ματς στο ΣΕΦ οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τον θρίαμβο της ομάδας τους. Περίπου 500 κατέβηκαν στην Λεωφόρο Συγγρού και περίμεναν το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή κι από κει το συνόδευσαν μέχρι το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Εκεί, όπου από τις πρώτες πρωινές ώρες είχαν μαζευτεί περίπου 20.000 φίλοι του «τριφυλλιού» που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας. Το ΟΑΚΑ φωταγωγήθηκε και μόλις έφτασε η αποστολή έγινε πραγματικά χαμός. Παίκτες και τεχνικό τιμ αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες οπαδούς του συλλόγου, τα συνθήματα υπέρ του Πασκουάλ και των παικτών δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό, ενώ από τα καπνογόνα που άναψαν η νύχτα έγινε μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου