Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Και άλλος «κιτρινόμαυρος» στη λίστα του Παναθηναϊκού

Και άλλος «κιτρινόμαυρος» στη λίστα του Παναθηναϊκού

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα και έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τον Παναθηναϊκό. Μέχρι πρόσφατα φορούσε τα χρώματα της ΑΕΚ, αλλά...



 πλέον αποχωρεί από τους «κιτρινόμαυρους» και ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο λόγος για τον Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος έρχεται ξανά στο «πράσινο» προσκήνιο, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στους Μαρίνο Ουζουνίδη και Νίκο Λυμπερόπουλο. Μάλιστα, δεν φαντάζει απίθανο όσο προχωράει η μεταγραφική περίοδος να… παίξει ακόμα πιο δυνατά το όνομα του.

Οι ενδοιασμοί στο «τριφύλλι» αφορούν την αμυντική του συνέπεια, αυτή υπερκαλύπτεται από την ποιότητά του και την ικανότητά του στις στημένες φάσεις. Πάντως, το στοιχείο που μέχρι σήμερα κολλούσε τη μεταγραφή είναι οι οικονομικές του απαιτήσεις.

Ο Βάργκας δεν είναι ο μόνος παίκτης της ΑΕΚ που απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μοιάζει όλο και πιο κοντά στους «πράσινους» και ενδέχεται να είναι το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο Έλληνας στόπερ περιμένει την αποχώρηση του Τελάντερ, κάτι που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα αργήσει να συμβεί. Όμως, ο Έλληνας στόπερ, εάν καθυστερήσει αρκετά η αποχώρηση του Δανού, δεν αποκλείεται να επιλέξει μια από τις άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του και αφορούν συλλόγους του εξωτερικού.

Ο Λυμπερόπουλος συνεχίζει τις επαφές του με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. Εκτός από τον Φερέιρα, έχει κάνει διερευνητικές επαφές και με άλλους παίκτες, οι οποίοι κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά από τώρα, είτε το συμβόλαιο τους λήγει σε έξι μήνες ή έναν χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου