Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

«Τέλος» ο Στανόγεβιτς από τον ΠΑΟΚ. Πιάνει δουλειά ο Λουτσέσκου



Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Νέος προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ούτε δύο μήνες δεν διήρκησε η συνεργασία των «ασπρόμαυρων» με τον Σέρβο τεχνικό. Συγκεκριμένα, μόλις 56 ημέρες έμεινε στον πάγκο του συλλόγου, διάστημα στο οποίο ο άλλοτε τεχνικός της Παρτιζάν δεν κατάφερε να αλλάξει απολύτως τίποτα στον ΠΑΟΚ, αντίθετα οι διοικούντες έκριναν ότι όσο πιο σύντομα τελείωνε η συνεργασία τους τόσο το καλύτερο θα ήταν και για τις δύο πλευρές.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Στανόγεβιτς για τα όσα προσέφερε στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος γύμνασε κανονικά τους παίκτες του το πρωί και το μεσημέρι ενημερώθηκε για τη λύση του συμβολαίου του.

Παράλληλα, η διοίκηση ανακοίνωσε ότι νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον οποίο επήλθε συμφωνία για 2+1 χρόνια.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφασή της για αλλαγή προπονητή. Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς είναι ένας καλός προπονητής, αλλά όχι αυτός που χρειάζεται η ομάδα στην παρούσα φάση.

Σ΄αυτή την κοινή απόφαση κατέληξαν η Διοίκηση και ο Αθλητικός Διευθυντής του Συλλόγου, οι οποίοι αναλαμβάνουν και την πλήρη ευθύνη, απόφαση που τελικά αποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης.

Την δεδομένη χρονική στιγμή η ιδανική λύση είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα. Γνωρίζει το πρωτάθλημα, ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων με το τέλος της προηγούμενης σεζόν και έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους υψηλότερους στόχους.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου