Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΑΕΚ: Ανανέωσε με Μαυροειδή, πήρε Αγραβάνη



Την φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να φορά για έναν ακόμη χρόνο ο Δημήτρης Μαυροειδής, ενώ η Ένωση απόκτησε και τον Γιάννη Αγραβάνη.

Ο 32χρονος σέντερ «εξαργύρωσε» την πολύ καλή χρονιά που έκανε στους «κιτρινόμαυρους» με νέο μονοετές συμβόλαιο κι εφόσον το εξαντλήσει θα συμπληρώσει τρία συναπτά έτη στο ρόστερ της αθηναϊκής ομάδας. Την περασμένη σεζόν είχε κατά μέσο όρο 8.2 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και μία ασίστ σε 17.7 λεπτά.

Συνεχίζοντας την ενίσχυση του ρόστερ της με ελπιδοφόρους και ταλαντούχους παίκτης, η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Αγραβάνη, αδελφού του Δημήτρη που παίζει στον Ολυμπιακό. Ο 19χρονος φόργουορντ ανήκε στο δυναμικό του Δούκα, ωστόσο, μετά τα όσα συνέβησαν με τον χρηματοδότη της ομάδας της Α2, έμεινε ελεύθερος.

Ήταν μέλος της Εθνικής Νέων Ανδρών που κατέκτησε πριν από λίγες ημέρες το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 της Κρήτης και είναι ο δεύτερος παίκτης που από τον Δούκα «μετακομίζει» στην ΑΕΚ μετά τον Νίκο Ρογκαβόπουλο. Το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει διάρκεια 3+2 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου