Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Έκανε... πλάκα με την ΑΕΛ ο Πανιώνιος



Τουλάχιστον δύο κλάσεις ανώτερος ο Πανιώνιος συνέτριψε με 4-1 την ανύπαρκτη ΑΕΛ κι «έπιασε» στην κορυφή της Super League τον ΠΑΟΚ.


Όπως και την περασμένη σεζόν, έτσι κι εφέτος ο Πανιώνιος συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Με μεταγραφές ουσίας, εξαιρετικό στήσιμο από τον Γρηγορίου και με παίκτες που γνωρίζουν ακριβώς το ρόλο τους στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα της Νέας Σμύρνης παραδίδει μαθήματα απλού και ουσιαστικού ποδοσφαίρου.

Η τρίτη νίκη μετά από 5 αγώνες δεν ήταν καθόλου τυχαία, ούτε το αήττητο που διατηρεί έως τώρα. Σήμερα, εξάλλου, οι «κυανέρυθροι» είχαν μία ομάδα που ακολουθεί αντιστρόφως ανάλογη πορεία. Η φθίνουσα πορεία των «βυσσινί» (πέρυσι σώθηκαν στο... παρά πέντε) συνεχίζεται και στην τρέχουσα περίοδο.

Η αλλαγή προπονητή (Ματάισεν αντί Πάους) δεν άλλαξε το «μομέντουμ» των Θεσσαλών, που μετά από 5 ματς έχουν μόλις 2 βαθμούς, με τρεις ήττες ήδη, και στα περισσότερα συνοδευόμενες από κακές εμφανίσεις.

Το γκολ του Λάμπρου στο 33΄ με δυνατό σουτ έκρινε το πρώτο 45λεπτο στη Νέα Σμύρνη, αν και στο 44΄ οι Θεσσαλοί «άγγιξαν» την ισοφάριση με τη σωτήρια επέμβαση του Κότνικ στο πλασέ του Γιοβάνοβιτς. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους το απευθείας φάουλ του Μασούντ «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι, στην κορυφαία ευκαιρία των γηπεδούχων μέχρι τότε.

Ξεδκάθαρο προβάδισμα νίκης πήραν οι γηπεδούχοι στο 50΄ με τον Γεσίλ να παίρνει τη μπάλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή και χωρίς να τον μαρκάρει κανείς με σουτ από το ύψος της περιοχής «έγραψε» το 2-0.

Η καθολική υπεροχή των γηπεδούχων απέφερε άλλα δύο γκολ, στο 68΄ με τον Σπιριντόνοβιτς και στο 77΄ με τον Μασούρα. Το γκολ της τιμής για τους Θεσσαλούς πέτυχε ο Φατιόν στις καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου