Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Νίκησε και περιμένει ο ΠΑΟΚ



Ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) και, πλέον, περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι, ΑΕΚ-Ολυμπιακός, για να δει σε ποια βαθμολογική θέση...



 θα βρίσκεται μετά από 5 αγωνιστικές.

Με το γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο 55΄ οι Θεσσαλονικείς πήραν την 3η εντός έδρας νίκη τους, έστω κι αν μέχρι τώρα δεν έχουν αγωνιστεί μπροστά στο κοινό τους, λόγω της τιμωρίας που τους επιβλήθηκε για τα επεισόδια των οπαδών του στον τελευταίο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε άδειες εξέδρες ο «δικέφαλος του Βορρά» δε συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στους Ηπειρώτες, οι οποίοι γνώρισαν την πρώτη εφετινή τους ήττα (έχουν να κερδίσουν από την πρεμιέρα και συγκεκριμένα από το "διπλό" επί του Αστέρα Τρίπολης.

Προσωρινά με το «τρίποντο» αυτό η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε στην κορυφή της κατάταξης της Super League (11β.) αφήνοντας πίσω τους ΑΕΚ και Ολυμπιακό, που κοντράρονται απόψε στο ΟΑΚΑ (20:30).

Σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στο ρετιρέ (με «διπλό» του Ολυμπιακού θα τον έχει «συγκάτοικο» στην κορυφή), ενώ εάν επικρατήσει η ΑΕΚ θα βρεθεί στο -2 από την Ένωση και σε περίπτωση ισοπαλίας στο ντέρμπι θα ισοβαθμίσουν στο ρετιρέ με τους «κιτρινόμαυρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου