Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Από άδειο ψυγείο τι να φάει ο Παναθηναϊκός...

Από άδειο ψυγείο τι να φάει ο Παναθηναϊκός...

Αν κερδίσει απόψε τον Ολυμπιακό, τότε η ΑΕΚ θα ξεφύγει δέκα πόντους του Παναθηναϊκού. Αν χάσει η ΑΕΚ, η διαφορά του Παναθηναϊκού από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό...



 θα είναι μόνο οκτώ βαθμούς. Συμφέρει να λήξει ισόπαλο το παιχνΊδι στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου. Τι λέμε τώρα;

Πλάκα κάνουμε! Τι άλλο, σ’ αυτούς τους φαύλους που μέχρι χθες σαλιάριζαν τα τσιτάτα, τα παραμυθάκια για τον Τοτό και την Μικρή Λουλού, ότι ο Παναθηναϊκός πάει για πρωτάθλημα. Ότι ήταν πέντε χρόνια στο σημάδι της εγκληματικής οργάνωσης.

Μία ομάδα χωρίς ρίζες και κορμό, να σέρνεται πότε με τον κώλο, πότε με τον αφαλό. Ένα ασκέρι ξεβράκωτο και ξυπόλητο. Οι Βίκινγκς της Λεωφόρου με τεράστια αποθέματα αποφασιστικότητας και αισιοδοξίας, και αυτοματισμούς που ξεσηκώνουν την εξέδρα για ρίξει μπονελίκια, και υπνωτίζουν από την τηλεόραση.

Πέντε ματσάκια με τα λιμά ο διεκδικητής του Πρωταθλήματος και έκανε μόνο δύο (!!!) γκολ και μάζεψε 5 πόντους. Πάλι καλά! Λόγω φανέλας. Αν δεν ήταν Παναθηναϊκός, η ομαδίτσα του Αλαφούζου θα έμενε χωρίς βαθμό.

Μελαγχολικό. Να ανοίγει κάποιος φουκαράς κάθε πρωί που ξυπνάει το ψυγείο και να μη βρίσκει τίποτα να βάλει στο στόμα. Να χρωστάει κιόλας. Να του ζητάνε το ρολόι και να το σκοτώνει για κομπολόι. Και ευτυχώς που κυκλοφορεί στην πιάτσα η εγκληματική οργάνωση και πιάνει το σότο ότι δεν μας αφήνουν να σηκώσουμε κεφάλι.

Μετά την Κασσιόπη η πανάθα του Αλαφούζου έχασε και από τον Παναιτωλικό. Επόμενο. Και δεν είναι καλύτερη, και δεν την φοβούνται πλέον. Αυτό είναι το ευχάριστο! Οι μικροί του πρωταθλήματος να μη βγαίνουν στο χορτάρι με το παραδοσιακό κόμπλεξ απέναντι στις ομαδάρες, όταν αυτές είναι για τα μπάζα.

Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει αυτό το τεράστιο ψέμα ''Μέχρι εδώ!''. Υπάρχει και πιο κάτω!!! Και ακριβώς γι’ αυτό την έκανε ο Αλαφούζος. Δεν μασιέται άλλο το μπαλαμούτι ότι μας την έχουν στημένη τα κοράκια. Ευτυχώς (!), που έπαιζε η εγκληματική οργάνωση και η διεφθαρμένη ΕΠΟ. Ευτυχώς!!! Κράτησαν όρθιους πέντε ολόκληρα χρόνια και τον Παναθηναϊκό και τον Αλαφούζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου