Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Όρθιος στην Κέρκυρα ο Λεβαδειακός



Ο Λεβαδειακός έμεινε όρθιος στην Κέρκυρα κι έστω αν αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 53΄ κατάφερε να φύγει αήτττητος από το νησί του Ιονίου (1-1).


Καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους ήταν ο Λεβαδειακός, με την Κέρκυρα να ισορροπεί μετά το 25΄, αλλά να μην είναι καθόλου απειλητική προς την εστία των φιλοξενούμενων.

Από τα πρώτα λεπτά οι Βοιωτοί έδειξαν τις διαθέσεις τους να παίξουν επιθετικά και να κυνηγήσουν το γκολ. Στο 2΄ και στο 6΄ οι Μπραντάο και Νιάσε αστόχησαν από πλεονεκτικές θέσεις, ενώ στο 24΄ ο Αμαράλ πήρε «τη μπουκιά από το στόμα» του Αρτυματά, ο οποίος ετοιμαζόταν να σκοράρει.

Κάπως ισορρόπησαν το ματς στη συνέχεια οι νησιώτες, ωστόσο, στο 41΄ ο Νιάσε εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην περιοχή του Γιαννακόπουλου κι άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ (1-0).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 52΄ ισοφάρισαν με το πέναλτι του Επστάιν (χέρι Μεντί), ενώ τρία λεπτά μετά είχαν την ευκαιρία να πάρουν το ματς με το νέο πέναλτι που κέρδισαν σε χέρι του Λεονάρντο. Ο τελευταίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, ωστόσο, ο Επστάιν δεν κατάφερε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Επασί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου