Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Nέες προσλήψεις στο Λιμενικό - Όλη η προκήρυξη



Το ΑΣΕΠ προκήρυξε σήμερα το διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) δώδεκα (12) Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού (ανδρών - γυναικών).

Σύμφωνα με την προκήρυξη του ΑΣΕΠ που παρουσιάζουν πρώτα τα dikaiologitika news η πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα γίνει από κατόχους ομώνυμου ανά ειδικότητα πτυχίου τμήματος Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.), Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, ως εξής:

Πτυχιούχοι Νοσηλευτές [θέσεις: εννέα (09)] [ΚΩΔ. 100]

Πτυχιούχοι Φυσιοθεραπευτές [θέση: μία (01)] [ΚΩΔ. 200]

Πτυχιούχοι Λογοθεραπευτές [θέση: μία (01)] [ΚΩΔ. 300]

Πτυχιούχοι Εργοθεραπευτές [θέση: μία (01)] [ΚΩΔ. 400]

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό σε μια μόνο ειδικότητα προέλευσης.

Σε περίπτωση που αριθμός προκηρυχθεισών θέσεων μιας ειδικότητας, μετά το πέρας όλων των διαδικασιών του Κεφαλαίου ΣΤ’ της παρούσης, δεν καλύπτεται από τους εναπομείναντες υποψηφίους της ειδικότητας αυτής, τότε οι θέσεις αυτές συμπληρώνονται με απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ως ακολούθως:
α. Κενές θέσεις ειδικότητας Νοσηλευτών συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων: «Φυσιοθεραπευτών, Λογοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών».
β. Κενές θέσεις ειδικότητας Φυσιοθεραπευτών συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων: «Νοσηλευτών, Λογοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών».
γ. Κενές θέσεις ειδικότητας Λογοθεραπευτών συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων: «Νοσηλευτών, Φυσιοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών».
δ. Κενές θέσεις ειδικότητας Εργοθεραπευτών συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων: «Νοσηλευτών, Φυσιοθεραπευτών, Λογοθεραπευτών».

ΠΡΟΣOΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦIΩΝ

Οι υποψήφιοι, πέραν των αναφερομένων στο Κεφάλαιο Α΄, σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 3, 4 και 6 του ν. 3079/2002 (Α΄ 311), όπως ισχύει, πρέπει:

Να είναι Έλληνες πολίτες, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ή Δημοτολόγια της Χώρας. β. Να μην έχουν υπερβεί το 30ο έτος της ηλικίας τους (δηλ. να έχουν γεννηθεί από 01-01-1987 και μετά).

Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, χωρίς να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό όσοι για λόγους συνείδησης αρνούνται να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις σύμφωνα με τη νομοθεσία [αρθ.59-65 του ν. 3421/2005 (Α’ 302), όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει].

Να είναι κάτοχοι ομώνυμου ανά ειδικότητα πτυχίου τμήματος Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.) Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα της ημεδαπής, ως αναλυτικά καθορίζεται στο επόμενο Κεφάλαιο Γ΄, ή ισότιμου και αντίστοιχου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, καθώς και κάτοχοι Άδειας άσκησης επαγγέλματος ή Βεβαίωσης Άδειας άσκησης επαγγέλματος ή Βεβαίωσης άσκησης επαγγέλματος, στις περιπτώσεις που αυτό προβλέπεται.

Να έχουν τουλάχιστον καλή γνώση (Β2) της αγγλικής ή γαλλικής ή ιταλικής ή γερμανικής ή ισπανικής γλώσσας.

Να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (1) επεξεργασία κειμένων, (2) υπολογιστικά φύλλα και (3) υπηρεσίες διαδικτύου.
ζ. Να πληρούν τις προϋποθέσεις καταλληλότητας η οποία θα κρίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κεφαλαίου ΣΤ΄ της παρούσας. Ειδικά καθορίζεται ότι οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,60 μ., αμφότεροι χωρίς υποδήματα.
η. Να μην έχουν καταδικαστεί σε οποιοδήποτε βαθμό: (1) για τέλεση ή απόπειρα τέλεσης κακουργήματος σε οποιαδήποτε ποινή. (2) για τέλεση ή απόπειρα τέλεσης των αδικημάτων: ανυποταξίας, λιποταξίας, προσβολής του πολιτεύματος, προδοσίας της χώρας, προσβολής κατά της πολιτειακής εξουσίας, τρομοκρατικών πράξεων, φυλετικών διακρίσεων, προσβολής κατά της ελεύθερης άσκησης των πολιτικών δικαιωμάτων, παραχάραξης, κιβδηλείας, ψευδορκίας, ψευδούς καταμήνυσης, ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης, ψευδούς βεβαίωσης, ανθρωποκτονίας, επαιτείας, αλητείας, καταπίεσης, περί ναρκωτικών, λαθρεμπορίας, όπλων και πυρομαχικών και τυχερών παιχνιδιών, παράνομης αλιείας, κλοπής, υπεξαίρεσης (κοινής και στην Υπηρεσία), εκβίασης, απάτης, πλαστογραφίας, πλαστογραφίας πιστοποιητικού, δωροδοκίας ή δωροληψίας, απιστίας περί την Υπηρεσία, παράβασης καθήκοντος, συκοφαντικής δυσφήμησης, οποιουδήποτε κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής. (3) για οποιοδήποτε έγκλημα του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα. (4) για τέλεση ή απόπειρα τέλεσης οποιουδήποτε άλλου εγκλήματος από δόλο σε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών.

Να μη διώκονται ως φυγόποινοι ή φυγόδικοι για τα παραπάνω αδικήματα. ι. Να μην έχουν στερηθεί των πολιτικών τους δικαιωμάτων έστω και αν έχει λήξει ο χρόνος που ορίστηκε για τη στέρησή τους.

Να μην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) είτε υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), είτε υπό συνδυασμό των δύο προηγουμένων.

Να μην έχουν απολυθεί από οποιοδήποτε φορέα κοινωνικής ασφάλισης ή το δημόσιο εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος με απόφαση του αρμόδιου υπηρεσιακού συμβουλίου, καθώς και να μην έχει καταγγελθεί η σύμβαση επίσης από οποιοδήποτε φορέα κοινωνικής ασφάλισης ή το δημόσιο, για αντισυμβατική συμπεριφορά από δόλο ή αμέλεια που αποδεικνύεται από έγγραφα στοιχεία του ιδρύματος ή από δικαστική απόφαση.

Υποψήφιοι, που έχουν παραπεμφθεί σε δίκη για τα αδικήματα της περ. η της παρ. 1, μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, αλλά δεν κατατάσσονται στο Σώμα αν μέχρι την προκαθορισμένη ημερομηνία κατάταξής τους δεν έχει εκδοθεί αμετάκλητη αθωωτική απόφαση. Ο όρος καταδίκη περιλαμβάνει και την καταδίκη σε σωφρονισμό για τα παραπάνω εγκλήματα. Σημειώνεται ότι η απονομή χάριτος δεν αίρει το κώλυμα του υποψηφίου από ποινική καταδίκη, εφόσον μέχρι την τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων δεν έχει εκδοθεί το κατά το άρθρο 47 παρ. 1 του Συντάγματος προεδρικό διάταγμα που αίρει το σχετικό κώλυμα. Περί αναστολής εκτέλεσης ποινής υπό όρο ισχύουν τα ορισθέντα στα άρθρα 99-104 του Ποινικού Κώδικα. 3. Η έλλειψη κωλυμάτων των υποψηφίων, πλην όσων ορίζονται διαφορετικά στην παρούσα, πρέπει να συντρέχουν τόσο κατά την ημερομηνία εκπνοής της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, όσο και κατά τον χρόνο κατάταξής τους στο Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα/ιδιότητες (τίτλοι, κ.λπ.) τουλάχιστον μέχρι την ημερομηνία εκπνοής της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Όσοι έχουν τα παραπάνω προσόντα και επιθυμούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό κατάταξης Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού, υποβάλουν αίτηση με επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο), κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08:00 έως 14:00, ή ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, απευθείας σε Επιτροπή Παραλαβής – Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης, που ορίζεται με απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., έχει ως έδρα τη Σχολή Λιμενοφυλάκων στον Πειραιά και αποτελείται από Αξιωματικούς Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ επιλεγόμενους κατόπιν κλήρωσης εκ των οποίων ένας (1) τουλάχιστον έχει ειδικότητα Υγειονομικού (Ιατρού), από την 09-10-2017 ημέρα Δευτέρα μέχρι και την 03-11-2017 ημέρα Παρασκευή, στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ – ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ, ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΧΟΛΗ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΕΡΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΙΔΟΥ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Τ.Κ. 18510

Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Δείτε ΕΔΩ όλη την προκήρυξη



Πηγή: dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου