Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

«Χρυσό» βαθμό με 9 παίκτες η Κέρκυρα στην Λαμία (1-1)



Σημαντικό βαθμό στην έδρα της Λαμίας απέσπασε η Κέρκυρα (1-1) στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 11ης αγωνιστικής της Super League.


Το τελικό αποτέλεσμα αποτελεί τεράστια επιτυχία για τους «Φαίακες», καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι Σοϊλέδης και Μπαλάφας αποβλήθηκαν από τον διαιτητή Κατσικογιάννη, με αποτέλεσμα η ομάδα του Βοσνιάδη να παίξει ένα ολόκληρο 45λεπτο με 9 ποδοσφαιριστές!

Παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι και τις ευκαιρίες που έχασαν, η άμυνα της Κέρκυρας άντεξε και δικαιολογημένα οι παίκτες της και ο πάγκος πανηγύρισαν έξαλλα με το σφύριγμα της λήξης τον «χρυσό» βαθμό που απέσπασαν.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο Παμλίδης έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του μετά από σέντρα του Σοϊλέδη.

Στο 12΄ η Λαμία «απάντσε» με το δοκάρι του Μπλάζιτς και δικαιώθηκε για την επιμονή της στην εκπνοή του πρώτου 45λεπτου, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πίτι από τον Σολεϊδη, ο οποίος είδε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Ο «παθών» εκτέλεσε ψύχραιμα και ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, ενώ στις καθυστερήσεις η Κέρκυρα έμεινε με εννέα παίκτες, καθώς ο Μπαλάφας αντίκρισε κι αυτός τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με το αριθμητικό πλεονέκτημα στην επανάληψη το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ πίεσε πάρα πολύ για το δεύτερο γκολ, αλλά οι «Φαίακες» με αυτοθυσία άντεξαν και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να σκοράρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου