Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Super League: Έως τον Μάρτιο η εξόφληση των διαιτητών



Βρέθηκε η «χρυσή τομή» και οι διαιτητές της Super League δεν θα κάνουν πράξη της απειλή τους για αποχή μετά την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής συμφωνήθηκε (και με την έγκριση της ΕΠΟ) ο τρόπος που θα καταβληθούν τα χρήματα που οφείλονται στους ρέφερι από την περασμένη σεζόν και την τρέχουσα περίοδο.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα που τέθηκε, θα υπάρξει πλήρης αποπληρωμή των οφειλόμενων έως τον Μάρτιο του 2018. Μέχρι τότε οι διαιτητές θα εισπράξουν το μεγαλύτερο μέρος του χρέους έως την 31η Δεκεμβρίου, ενώ τμηματικά θα υπάρξουν μικρότερες καταβολές τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο θα γίνει η πλήρης εξόφληση.

Όπως ενημέρωσε η Λίγκα, μάλιστα, σήμερα (17/11) καταβλήθηκαν 131.000 ευρώ, χρήματα που αποτελούν μέρος από τα χρωστούμενα της περασμένης σεζόν.

Στο εξής και από την έναρξη του β΄ γύρου του πρωταθλήματος η κάθε ομάδα θα καταβάλλει μηνιαίως τις αποζημιώσεις σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΠΟ.

Επίσης, στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε η σύσταση τετραμελούς επιτροπής που θα αρχίσει άμεσα επαφές με το συνδρομητικό κανάλι της Nova, ώστε ως το τέλος του μήνα να υπάρξει πλήρης συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2018-19. Η πρόταση του καναλιού αφορά αντίτιμο 30 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου