Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Γιαννακόπουλος: «Στο ραντεβού με τη διάθεση ότι αυτή η επένδυση είναι καλή για τον τόπο»

Γιαννακόπουλος: «Στο ραντεβού με τη διάθεση ότι αυτή η επένδυση είναι καλή για τον τόπο»

«Θα πάω στο ραντεβού με τον πρωθυπουργό με τη διάθεση ότι αυτή η επένδυση είναι καλή για τον τόπο. Ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να προχωρήσει». 



Αυτό δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε συνέντευξή του στο "Sport24 Radio 103.3". Ένα ραντεβού που το προσδιόρισε για τα επόμενα 24ωρα και πρόσθεσε: «Είναι για το καλό όλων αυτό. Είναι μια πολύ μεγάλη επιχειρηματική πρωτοβουλία για το κομμάτι της ανάπτυξης, που τόσο κυνηγάει η χώρα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης υποστήριξε: «Θα πρέπει όλα να βγουν στον αέρα και να τα μάθουμε όλοι, και να δούμε αν υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολέμιοι του πρότζεκτ. Καταλαβαίνουμε όλοι ποιοι έχουν οφέλη να υπογραφεί μια σύμβαση πριν από τη συμφωνία με το κονσόρτσιουμ».

Στην ίδια συνέντευξη, ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» έκανε λόγο για πόλεμο που γίνεται εναντίον της ομάδας του, επίσης για «καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας».

Κατά βάση έβαλλε κατά της ΑΕΚ και υποστήριξε ειδικότερα: «η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πληρώνει 660.000 ευρώ για τα λειτουργικά του κλειστού, η ΠΑΕ ΑΕΚ πληρώνει 273.000 ευρώ για τα λειτουργικά για το ανοιχτό. Μετά αναρωτιόμαστε πως γίνεται να έχει χρέη και ζημιές το ΟΑΚΑ. Αρκετά δόθηκαν στην ΑΕΚ ως δώρο!».

Συγχρόνως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε: «Η διαδικασία του Athens Alive είναι κάτι που ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο, όλο αυτό το κάναμε κάτω από άκρα μυστικότητα. Δεν θέλαμε να βγούμε στον αέρα. Η πρώτη εφημερίδα που έβγαλε το θέμα ήταν η "LIVE SPORT"». Για να προσθέσει, «ξεκινήσαμε με τον πρωθυπουργό, ο οποίος μάς έδωσε μια ομάδα εργασίας για να αρχίσουμε. Είδαμε ότι δεν μπορούσε να πάει ο συντελεστής δόμησης στο 0,8, που ήταν απαραίτητο για να προχωρήσει. Περιμένουμε να ακούσουμε την απάντηση της Πολιτείας».




Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου